marți, 30 septembrie 2014

Cazare 2 mai pe plaja

Cazare Mai 2016: tarife, poze, comentarii de la turisti. Vila este situata in statiunea Mai la aproximativ 1metri de plaja cu intrare de pe strada principala.


Vila Elena este situata in centrul statiunii Mai, la doar 2m de plaja.

Va oferim cazare in camere duble, moderne, cu bai proprii, apa calda, tv. Cazare pentru familii in apartamente pe plaja Mai. Pagini similareAquarelle inseamna putin mai mult decat cazare. Mai e un satuc in care veneau la mare cei care voiau sa fuga de lume sau sa gaseasca oameni ca ei alaturi .

Cititi cu atentie descrierile unitatilor de cazare din Mai, iar cand o veti gasi pe cea. Pensiunea Casa Margo din Mai se afla la doar 2de metri de plaja.


Cele mai noi oferte de cazare la pensiuni Mai. Situata intro zona foarte linistita la minute de plaja, Casa Elena va ofera o super oferta de cazare in mai . Obţineţi reduceri minunate pentru hoteluri în Mai, România.


Mai este o destinație foarte apreciată pentru linişte de 162. Plaja mai este mica, dar are tot ce i trebuie pentru relaxare de weekend sau cateva . Cazare la casute pe malul marii, camere de inchiriat Mai, cu vedere la mare, camping Mai, camping pe malul marii, bungalouri pe malul marii.


Accesați Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente Mai - Cazarea in Mai se face numai la vile si case , in zona neexistand hoteluri.