marți, 23 septembrie 2014

Sarma inox 5mm

Bare inox - Bare patrate inox - Bare rotunde inox - Bare hexagonale inox. YPC - din 19comert cu produse metalurgice, acum vinde si produse din inox: tevi din inox, tabla inox, otel rotund inox, otel lat,. H Metal distribuie bara rotunda inox mm pentru aplicatii structurale, intretineri in industria chimica, farmaceutica, alimentara, amenajari interioare, elemente .

Bara 2cm inox la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria GALERII METAL SI ACCESORII. Bobine cu sârmă de inox pentru însârmarea ramelor.


Buna ziua, ma intereseaza sarma de inox 316L de 5mm sau mm.

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje industriale. Tabla din inox laminata la rece este folosita in diferite domenii datorita rezistentei la coroziune,. Sarma din inox pentru rame , import Serbia, tambur de 1kg.


Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. Sarma din otel inox in vergele, colaci si role, Electrozi inox, Sarme trefilate la rece.


Sarme trefilate la rece din oteluri si aliaje rezistive. MIPA INOX produce sarme, benzi metalice, bare de inalta calitate, potrivite pentru constructia de.


Sarma din otel inox conform EN 10270- DIN 1722 Din 174sau alte standarde. Tags: accesorii inox, tortite inox, sarma inox .

Sita inox, Tesatura inox Sita inox Plase de sarma inox Sita inox Plase de sarma inox.