luni, 22 septembrie 2014

Plante cataratoare verzi tot anul

Pentru gradinile mai mici sadirea plantelor cataratoare este o alegere potrivita, acestea vor crea o patura de frunze verde crud si de flori viu colorate. Clematis infloreste pe tot parcursul verii, deci gradina ta va fi plina de culoare tot sezonul . Este de necrezut câtă energie şi viaţă sunt în aceste plante căţărătoare.

Un soi nou de Akebia veşnic verde care ornează prin florile de culoare alb-crem cu mijlocul. Are un parfum specific de vanilie care ne încântă pe tot parcursul înfloririi.


Exista plante cataratore verzi tot timpul anului, dar si din cele care cresc in fiecare primavara si care va. Verificati mai jos colectia Bakker de plante cataratoare.

Stiai ca plantele vesnic verzi isi schimba frunzisul, dar schimbarea nu se face brusc, ci se realizeaza lent, treptatm, pe toata perioada anului? Incepand din vara, devreme, aceste plante cataratoare strapung aerul, ajungand la. In magazinul online gasiti produse pentru casa si gradina de cea mai buna calitate, la un pret avantajos. Tufisurile vesnic verzi dau profunzime gradinii dvs.


Deoarece isi pastreaza frunzele, acestea formeaza “bariere”. Există nenumărate soiuri și varietăți de plante cățărătoare, atât veșnic verzi, cât și cu frunze căzătoare.