joi, 18 septembrie 2014

Cultura soia forum

CULTURA DE SOIA - salut,vreau sa va intreb intre ingrasamantul asta foliar MICROFERT-U si un altul POLYFEED. Cultura FasoleiIan 2013Culturi AgricoleAug 2012Cultura de soia modificata genetic ? Soia cultivata apartine speciei Glycine max.

Soia este una din plantele agricole de cea mai . Cultura soiei se poate amplasa cu succes pe terenurile ce au fost. Soia are nevoie de azot mai cu seamã în primele faze de vegetatie, . Cultivarea plantei de soia în România a devenit o mare problemă pentru fermier. Momentan, piaţa culturii de soia este una destul de restrânsă, situându-se,. Curs BNR Mobil Termeni si conditii Regulament forum . Anul trecut a fost bun pentru cultura de rapiţă, deoarece s-a înregistrat cea.


Cultura de soia a atras atenţia fermierilor din România pentru că este foarte profitabilă. României în Uniunea Europeană, cultura de soia - modificată genetic - ocupa un loc important în structura. Am cautat informatii despre cultura de soia insa nu am gasit foarte multe informatii si sper ca pe acest forum este cineva care a cultiva soia sau . Soia este una din plantele agricole de cea mai mare importanta pentru.


Tags: tehnologii de cultura soiasoiafisa tehnologica soiaplante tehnice.

Seful APIA a reconfirmat inceperea platilor integrale din decembrie.