marți, 2 septembrie 2014

Fabrica de incaltaminte eledur

Domenii de activitate curente: Incaltaminte din piele Incaltaminte pentru femei. SCM ELEDUR - BUCURESTI, BUCURESTI - Producator si comerciant incaltaminte.


Societatea noastra produce in sistem serie si comanda incaltaminte femei, barbati, copii,.

Pe langa activitatea de productie incaltaminte, Eledur produce si garnituri,. Eledur Scm produce incaltaminte pentru femei, barbati; Articole . Compară companiile 20: CASPIAN SEA, INCOMAR PRODCOM S. Eledur are magazinul fabricii pe Calea Rahovei, imediat după.

Eledur din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Adresa: Strada Fabrica de Chibrituri 4 Bucuresti Bucuresti. Eledur SA Bucuresti, firme producatoare de incaltaminte din Bucuresti. Dar să revenim la încălțămintea de dans, variantele offline: Aita Dance.


Eledur are mai multe puncte de desfacere, cam în tot orașul. Marelbo este una dintre cele mai mari fabrici de incaltaminte din Romania. Producem cu mândrie, din anul 199 incaltaminte si curele din piele naturală.


Fabrica de pantofi Eledur , aflata la intersectia Calea Rahovei cu str. Eledur , etc, fabrici romanesti, o gama foarte variata de incaltaminte .

Productie de:- incaltaminte pentru barbati si femei;- articole tehnice din mase plastice si cauciuc (garnituri);- componente pentru incaltaminte din cauciuc si mase . Prin anii fabrica de incaltaminte Timpuri Noi din Braov s-a redenumit in TINO. Pe langa activitatea de de productie incaltaminte Eledur, pro- duce garnituri, . Bucuresti, Fabrica Eledur, intersectia Rahova cu Sebastian, in spatele magazinului La . Fabrica de incaltaminte Prego Shoes angajeaza personal calificat pentru urmatoarele.


Eledur - sediu Calea Rahovei 30 sector angajeaza muncitori . Responsabilitati: Domeniul activitate firma Fabrica de incaltaminte. Sub semnul sloganului Cel mai bun dintre cei buni, fabrica de incaltaminte.


Intermedieri in comertul cu textile, confectii din blana, incaltaminte si articole din piele.