marți, 2 septembrie 2014

Contract inchiriere apartament administratia financiara

România, contractul de închiriere se înregistrează la administraţia fiscală . Documente necesare pentru inregistrarea contractului de inchiriere:.

Potrivit noului Cod Civil, contractul de închiriere a locuinţei trebuie înregistrat. Buna ziua, in calitate de proprietar, am inchiriat apartamentul unor chiriasi gasiti.


Acest contract nu l-am declarat la administratia financiara. Contractul de închiriere este acela prin care o persoană se obligă să îi asigure.

Contractul se inregistreaza la Administratia Finantelor Publice din raza teritoriala a. Este evident ca acest apartament va avea o chirie mai mare. Contractul de închiriere trebuie să fie înregistrat la Administraţia Financiară.


Indiferent că locuiţi cu chirie sau că sunteţi proprietar şi . Contractele de inchiriere se inregistreaza la Administratia Finantelor Publice. Contractele de inchiriere trebuie inregistrate in termen de zile de la. As vrea sa stiu daca pot inregistra acum la Administratia Financiara un contract incheiat . In cazul in care alegi sa cauti apartament dat spre inchiriere direct de.


Contractul de vizionare te poate obliga sa inchiriezi apartamentul.

Contractul de inchiriere va fi depus la Administratia Financiara(ANAF) de catre .