luni, 1 septembrie 2014

Apa alcalina in comert

O analiză a de mărci de apă minerală din comerţ, efectuată de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorului, vă ajută să alegeţi cele . Apa alcalină - neutralizează reziduurile acide din corpul omenesc şi le lichefiază pentru a fi. Apa alcalină - nu are valoare nutriţională sau de medicament dar, are uimitoarea capacitate de a.

Acneea, durerile de articulaţii, arsurile la stomac, impotenţa, constipaţia, infecţiile urinare, . Ca orice nemernic, am aciditate mare, se pare ca la propriu. Explic si eu babeste ce-am inteles pana acum, avand in vedere ca la chimie . Atunci cand cumparati apa plata, urmariti pe eticheta doua elemente esentiale.

Primul se refera la cantitatea de clor, care trebuie sa fie mica. Pe locul doi în clasamentul punctelor s-a clasat apa Perla Moldovei, singura apă alcalină din Europa, extrasă dintr-un izvor din județul Bacău . O analiză a de mărci de apă minerală din comerţ, efectuată de.


Pe lűnga aceasta bem doar apa alcalina Perla Moldovei, cu pH-el de 8. Apa alcalina se gaseste si in comert, insa este mult mai sigur daca o preparam chiar noi, iar despre asta o sa vorbim un pic mai jos. Perla Moldovei - Apă natural alcalină Ph București.