marți, 25 februarie 2014

Revista ateneu 2016

A apărut revista Ateneu, editia din iunie. Conducere : Redactor şef: Carmen Mihalache Secretar general de redacţie: Ştefan Radu.


Revistă fondată în 19de George Bacovia şi Grigore Tăbăcaru.

A ieșit de sub tipar poate cel mai bun număr al Revistei Ateneu pe anul 2016. Prima serie a revistei a aparut in 192 din initiativa poetului George Bacovia si cu finantare de la Grigore Tabacaru . Revista Ateneu propune cititorilor, in editia din luna iunie, un sumar interesant . Acasă Cultura Revista ATENEU se pregateste de sarbatoare.

Revista noastra isi sarbatoreste anul acesta jubileul. Revista „Ateneu” realizeaza in numarul o ancheta despre „Misterul operei literare”, acel ceva care face neperisabila o astfel de creatie. Revista Ateneu din Bacău lucrează pe termen lung, nu se uită la nimicuri. Listele partidelor din Bacău pentru alegerile parlamentare 2016 . Poeta Ileana Mălăncioiu, laureată cu Marele premiu al revistei Ateneu.


ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest . Ediţia 20a Concursului Enescu se încheie pe septembrie cu un. Enescu, proiectat pe faţada Ateneului Român. ATENEU-BACAU - 201subscription, subscriptions, journals, book, newspaper, magazine,presa,distributie,abonament,pentru,companii,ziare,reviste .

Publicitate pentru ATENEU iul - aug 20revista partenera Televiziunea Literara ROMANIA HD. Festivalului “Vara Magică” 201 ce va fi găzduit de Ateneul Român . Scriitorul dobrogean Ovidiu Dunăreanu a fost distins cu Premiul pentru Proză acordat de revista „Ateneu” pentru anul 2016.


A venit toamna si, împreuna cu ea, deschiderea unei noi stagiuni la Ateneul Român, 2016-2017. Cumpara bilete pentru CONCURS INTERNATIONAL GEORGE ENESCU 20(Ateneul Roman, Bucuresti) la Eventim.