joi, 27 februarie 2014

Planta zebra pret

Planta-zebră trebuie cultivată într-un loc luminos, departe însă de razele directe ale soarelui. Aphelandra poate fi plasată într-o încăpere bine . Aphelandra squarrosa – Plantă-zebră (Cocean strălucitor).

Floarea zebra este o planta perena, care se inmulteste primavara prin butasi de varf. Dan în Pret consolidare constructie Prahova (din perioada interbelica) . Aphelandra squarrosa sau planta zebra este una dintre cele mai apreciate specii ale genului Aphelandra datorita aspectului sau deosebit. Este un arbust de pana la 1cm inaltime, cu tulpini carnoase, pe care cresc multe frunze ovale, colorate in verde cru lucioase si cu nervuri deschise la .

Cu planta zebra artificiala nu mai trebuie sa iti bati capul cu udarea periodica, bolile. Aphelandra este un arbust cu frunze ovale-ascutite la varf, colorate in verde intens si cu nervuri proieminente deschise la culoare, inflorind . Preturi si oferta de produse din gama plante cu flori permanent din toate magazinele online din Romania. Aphelandra phplanta zebra, Aechmea morgana .