joi, 6 februarie 2014

Cuple rapide dedeman

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Cuple si conectori. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Cuple si .

La Dedeman puteti alege oricare din cele 9produse din categoria FITINGURI. ADAPTOR IMBINARE 2CUPLE RAPIDE ALAMA la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Set cleme rapide fixare cablu surub 8mm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria CLIPSURI, CLEME . La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria INSTALATII PENTRU IRIGATII. Preturi pentru INSTALATII PENTRU IRIGATII de la lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria FITINGURI PEHD. Preturi pentru FITINGURI PEHD de la lei.


SET BUC COLIER GALVANIZAT 20-32-MM la cel mai bun pret acum la Dedeman. Racord rapid 6MM 240_la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria ACCESORII SI CONSUMABILE PT . SET 2BUC COLIER GALVANIZAT 60-80-9MM la cel mai bun pret acum la Dedeman. Set complet pentru conectarea rapidă la robinet.


Set complet pentru repararea rapidă a furtunului. Furtun Torsino Diamond W' + Kit irigalii ° kitul contlne: adaptor pentru cupla rapida, cuple rapide, duza pt stropit . Am pățit asta cu furtunul de grădină luat de la Dedeman acum câteva luni.