marți, 18 februarie 2014

Motocultor rotakt

Cauti un motocultor care sa iti usureze munca? Avem pentru tine o gama variata de motocultoare cu motoare pe benzina si . Motocultor pe benzina, motor CP, transmisie pe curele si lant in baie de ulei, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile.

Motocultor pe benzina, motor CP, transmisie pe curele si lant in baie de ulei, carcasa reductor din fonta, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile. Motocultor ROTAKT ROG 1A echipat cu motor in timpi de CP si cutie de viteze cu rapoarte. Motocultor Rotakt RO1100-6 CP, diesel Motocultor diesel cu o putere de CP, cutie de viteze cu priza de putere, carcasa reductor din fonta, dotat cu roti de .

Magazine şi preţuri - Motosape Rotakt RO5de la 77RON! RO 500) Producator: Rotakt Model: RO 5Descriere Motocultorul Rotakt RO5este . Accesorii Rotakt sunt cele mai potrivite atunci cand vine vorba despre motosape si motocultoare apartinad marcii Rotakt.

Cumpara Motosapa Rotakt RO 5model 201 7cp, latime de lucru cm online de la eMAG la pret avantajos. Motocultorul Rotakt ROG100A este dotat cu un motor puternic de 7. CP, roţi de cauciuc mari (0-8), freze detaşabile. Motocultorul Rotakt ROGeste dotat cu un motor puternic de 7. Comanda acum Motocultor Rotakt ROG8 CP, benzina, produs cu garantie, plata in rate si service autorizat. Store ofera Motocultor ROTAKT ROGEC fara roti ieftin si de buna calitate.


Se asigura garantie, livrare rapida, reparatii, accesorii, intretinere prin service . CP - cu priza de putere cu ax dublu si cutie de viteze in trepte (3+1). Motocultorul Rotakt ROGeste dotat cu un motor puternic de 7. CP, roti de cauciuc mari (0-8), freze detasabile, carcasa reductor din fonta . Motocultorul Rotakt ROG135E este dotat cu un motor diesel puternic de 10.


Motocultorul ROTAKT RO1100-9DE are un motor diesel de CP si este dotat cu priza de putere. Motocultivator Rotakt RO5este dotat cu un motor puternic de 6. Fiabilitatea motocultorului Rotakt RO500 .