duminică, 9 februarie 2014

Lampa neon dedeman

Gama: TL-D Super 80; Tip neon: T8; Putere (W): 58; Clasa eficientei energetice: A . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria ILUMINAT PENTRU BAIE.

Preturi pentru ILUMINAT PENTRU BAIE de la lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria LAMPI DE LUCRU. Preturi pentru LAMPI DE LUCRU de la 1lei.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria TUBURI FLUORESCENTE. La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria BECURI, SURSE DE ILUMINAT.


Preturi pentru BECURI, SURSE DE ILUMINAT de la 15 . Brand: Novelite; Grad de protectie: IP65; Numar de surse: 2. La Dedeman puteti alege oricare din cele 3produse din categoria APLICE SI PLAFONIERE. Preturi pentru APLICE SI PLAFONIERE de la 1lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria TUBURI CU LED.


Preturi pentru TUBURI CU LED de la 2lei. Set lampi cu LED-uri pentru bicicleta albe+rosii. Corp Fida balast electronic IP1x36W la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria ILUMINAT INDUSTRIAL . Corp neon 1x14W TIPcu cleme metalice.


Navigati printre cele 1oferte din categoria Corpuri de neon.