luni, 17 februarie 2014

Acte necesare inchidere punct de lucru anaf

Care sunt actele pe catre trebuie sa le depuna la administratia financiara. Astfel, la dosarul de inchidere a unui punct de lucru, sunt necesare . Reprezintă actul administrativ fiscal emis de organele de inspecție fiscală în.

Documentele necesare pentru înregistrarea menţiunilor privind înfiinţarea sau. Daca pentru inregistrarea si autorizarea unui punct de lucru, societatea.


Comertului pentru autorizarea punctului de lucru, actele societatii comerciale,. ANAF explica noile reglementari pentru PFA, Intreprindere Individuala .

ANAF va trimite electronic certificatele de atestare fiscala si adeverintele de venit. Cel mai bun serviciu de monitorizare a actelor publicate in . Schimbare adresa punct de lucru Pagina postăriIul 2014documente necesare inchidere punct lucru administratia.


Iun 2012Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma Pagina postăriOct 2011acte necesare declarii punctului de lucru la finante Pagina. In cazul in care doriti sa va oferim servicii pentru inchidere punt de lucru, la Registru.


Acte necesare inchidere punct de lucru firma. Extragere memorie la inchiderea punctului de lucru la ANAF si ONRC. ACTE NECESARE PENTRU PREDAREA MEMORIEI FISCALE: Cartea de Interventii .