marți, 18 februarie 2014

Matase naturala metraj pret

Matasea naturala se obtine din fibrele coconului viermelui de matase. Matasea poate fi tesuta intr-o varietate de tesaturi: voal, chiffon, satin, brocar tafta, . Tesaturi (metraje), Tex Line va ofera tesaturi (metraje) de foarte buna calitate precum si Matase Regala.

Avem in stoc voal de matase naturala de calitate superioara cu o gama foarte variata de culori. Pretul este legat, firesc, de calitatea materialelor oferite.


Matase naturala-voaluri,rh:tesaturi-eli. Materiale textile Matase,rh:latextile.

Materiale textile, matase naturala, dantele si brocarturi din Oradea. Num_produse\u003d18\u0026totalRows_produse\u003d146st:Materiale textile, matase naturala, dantele si brocarturi din Oradea. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.


La noi gasiti shantungul original, natural, realizat din fire de matase naturala . Matase naturala elastica cu imprimeu floral, Blue Heaven. Compozitie:MATASE NATURALA ELASTAN Latime: 40.


Matase naturala-voaluri - Materiale textile, matase naturala, dantele si brocarturi din Oradea. Comanda minima este de o rola(aproximativ m).

Dar am vazut ca cei de acolo nu masoara atunci cand iti taie metrajul. Eu sunt multumita de ambele depozite, ies preturile mai bine decat in oras si daca ai timp sa. Magazinul de ţesături Sofitex vă stă la dispoziţie cu mătase naturală, dantelă, satin, stofă, catifea, denim, ţesături cu paiete, tuluri şi multe alte . Stie cineva unde as putea sa gasesc voaluri din matase naturala preferabil in nuante.


Alege din 4oferte pentru matase naturala. Matase naturala - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Detinem cele mai fine tesaturi pe care le puteti gasi in Romania la preturi de bun-simt.