joi, 6 februarie 2014

Lucky bamboo ingrijire

Una dintre plantele cele mai potrivite in casa sau la birou este planta numita bambus norocos sau lucky bamboo, in fapt o varietate de . Daca va doriti pe birou plante verzi de interior cu cerinte minime de ingrijire, atunci lucky bamboo poate fi exact ceea ce cautati. Iar bambusii norocosi au necesitati minime de ingrijire.

Bamboo Lucky sau Bambusul norocos este o planta decorativa ideala pentru interiorul unei case sau pentru birou. Insa, desi este cunoscuta sub numele de . Daca va doriti pe birou plante verzi de interior cu cerinte minime de ingrijire, atunci lucky bamboo poate fi exact ceeea ce cautati. Daca vrei sa achizitionezi si tu o asemenea planta pentru a-ti decora locuinta, trebuie sa afli mai intai cateva sfaturi referitoare la ingrijirea .

Necesitatile lor de ingrijire sunt minime: tot ce trebuie sa faceti este sa le oferiti igienizare regulata, . Una dintre plantele cele mai potrivite in casa sau la birou este planta numita “bambus norocos” sau “lucky bamboo”, in fapt o varietate de .