miercuri, 12 februarie 2014

Constructia unui solar din teava

Se sudeaza mai intai cap la cap teava ,pentru o arcada cu deschiderea de metri sunt necesari metri ,iar pentru o deschidere de metri . Aspecte ce trebuie ”bătute în cuie” înainte de a demara construcția solarului pe structură de plastic. Dacă lungimea serei depășește m atunci vei mai adăuga o bucată de țeavă.

Un proiect home-made pentru un solar de legume descris pas cu pas. PP-R pentru ca prezenta durabilitate in timp . Functie de acest lucru putem sa alege cumpararea unui solar sau constructia in regim propriu din teava metalica sau lemn.


Solutia noastra: construieste un solar si vei profita la maxim de pe urma lui.

Ei bine, adesea nu e deloc vorba de asa ceva: construirea unei sere sau. P1100439; materiale:teava sudata 37\2; platband 40\3. Norme generale pentru construirea serei din țevi PVC.


Sfaturi pentru montarea foliei pe solar : Pentru a creste durata in timp a foliei este indicat ca scheletul. As vrea sa construiesc un solar la tara, cum am vazut in multe gospodarii.


Fiecare picior al arcadei se introduce intr-un locas din teava fixata in. Bricolaj un tutorial pentru construirea unui solar folosind tevi de .