miercuri, 19 februarie 2014

Plantare zmeura polka

Plantarea, udarea, intretinerea si recoltarea culturii de zmeur si mur. As fi interesat de de buc de drajoni de zmeura. Soiul Polka unul dintre cele mai valoroase de pe piata a fost creat de Dr.

Achizitie pepiniera Hilda drajoni Polka lei (taxa curier inclusa) Origine:. Drajonii de zmeur se plantează cu 2-cm mai jos faţă de nivelul la care.


La un hectar de cultură de zmeur se plantează aproximativ 10. Soiul de zmeură Polka este apreciat ca fiind printre cele mai.

Vreau cat mai multe detalii despre acest soi…de la plantare pana la recoltare. Soiul Polka face fructe foarte mari, dar sunt cele mai perisabile.


Zmeura se plantează primăvara sau toamna, dar de preferat este toamna . Plantaţia de zmeur intră repede pe rod (dupa un an de zile) şi. Groapa de plantare să fie potrivită pentru rădăcini, aprox. Zmeurul fructifică abundent dacă este plantat pe sol fertil, potrivit de ume distanţa . Cum se recoltează zmeura şi ce facem cu tufa după recoltare. Soiul de zmeur Polka, originar din Polonia, este unul dintre cele mai.


Plantarea zmeurei se poate face primavara devreme sau toamna.

Etichete: cresterea zmeurei, perioada de plantare la zmeur . Polka Origine: Polonia Soiul Polka unul dintre cele mai valoroase de pe piata a fost creat de Dr. Jan Denek si este un soi nou care se extinde în . Tehnici de plantare, soiuri de mur si zmeur, indicatii de plantare.


Vand drajoni zmeura Polka remontant,pentru primavara si toamna anului 2014. Produce fructe din primul an de plantarea(pe lemn de un an), drajonii au o . Zmeura se coace mai bine dacă are destul soare, mai ales varietățile de toamnă, care. Dacă solul de care dispuneți e cleios, gândiți-vă să faceți plantarea în paturi mai înalte. As dori sa fiu anuntat cand primiti soiul polka si la ce pret. Polka - un soi polonez destul de nou foarte productiv cu fructe mari aprox.


Poate ma ajuta cineva cu un sfat:Am plantat mai multi zmeuri . Zmeura: daunatorii si bolile plantei, care este frecventa tratamentelor,.