miercuri, 5 februarie 2014

Faianta sticla bucatarie

Panourile decorative din sticla colorata securizata sunt o alternativa moderna la placile clasice de faianta, folosite de zeci de ani in placarea peretilor din . Frumoasa, accesibila ca pret si usor de intretinut, faianta a ramas in. Astfel, bucataria ta va fi plina de culoare si in plus va deveni mult mai usor .

O noua tendinta isi face loc in casele timisenilor. Ultima fita in materie de amenajarea bucatariei o reprezinta sticla.


Sticla colorata utilizata in bucatarie are un efect de design deosebit in realizarea dorintei fiecaruia. Peretii plictisitori si faianta standard apartin deja trecutului.

Placari cu sticla pentru baie si bucatarie. Placare sticla bucatarie,placare sticla baie, hol, spatii comerciale.


Placi de sticla printata in loc de faianta - pentru bucatarii de vis Bucatarie cu mobila in doua culori negru lucioas si lemn . Tot am fost întrebată despre soluții pentru baie și bucătărie care să nu.

De cativa ani asistam la un nou trend in amenajarile de bucatarie - panourile din sticla colorata folosite in locul clasicelor placi de faianta, . Producator faianta din sticla colorata sau oglinda, dimensiunea min. Sticla colorată se poate folosi cu succes în locul faianţei, fiind uşor de montat şi de . Sticla colorata pentru placarea peretilor , atat la bucatarie , intre blatul de lucru si corpul superior de mobilier , cat si la baie , inlocuind cu succes faianta.


Sticla colorata bucatarie de la Sc Eri Glass Design Srl. Sticla colorata Lacobel destinata inlocuirii faiantei si gresiei clasice. Faianta sau gresia destinata pentru decor.


Mozaicul din sticla decorativ permite creare aranjamente exclusivite atat in baie, bucatarie sau living, combinatii de lux, moderne pentru decoruri originale. Gresie faianta 20xbucatarie Chiara Paradyz Polonia pictate special pentru tine!


Pentru bucatarie va ajutam cu modele de decoruri 20xcm de sticla . Fie ca sunt usile de mobilier (mobilier de bucatarie, dresinguri, etc.). Acum poti inlocui faianta traditionala cu sticla securizata personalizata, iar decorul din .