marți, 11 februarie 2014

Animale care traiesc in balta

Noteaza denumiri de animale care traiesc in balta - 221417. Pesti:stiuca ,biban ,salau=pesti rapitori crap,caras,platica,rosioara,somn altele:raci, scoici melci de apa sper ca ti-am fost de ajutor si nu uita de . O baltă este un corp de apă stătătoare, de adâncime mică și cu o suprafață relativ redusă.

Tema la biologie sau curiozitate personala? Ce animale ai vazut tu pe acolo sau intuiesti ca ar putea trai intr-un . Balta din Chitila este singura balta din cele vizitate de mine, care are. Pe langa pasari, mai traiesc si cateva specii interesante de animale pe .

Animalele care traiesc in aceasta zona s-au adaptat la explorarea oricaror oportunitati de hranice,la evitarea pericolului,la o deplasare eficienta in habitatul lor si . Este un lucru natural ca animalele mici sa exploreze mediul in care traiesc. Si totusi, curiozitatea lor naturala duce, adesea, la frustrari din partea stapanului . Trăim într-o lume în care veştile bune sunt eclipsate de cele rele.


Dar noi, echipa Zoolan şi prietenii noştri de la Bright Side, facem tot posibilul ca faptele bune, . Totul despre animale care traiesc in balta. Articole, poze, jocuri si filmulete despre animale care traiesc in balta si nu numai pe Zoopedia.

Bamificate cum sunt, desişul lor din Balta-Brăilei aduce. Numeroase nevertebrate trăiesc pe plantele acvatice şi se hrănesc cu ele. Barza albă şi stârcii vânează animalele mici din zonele umede.


PESTII DIN BALTI SI IAZURI - Animale document online, dezbatere in articol scris. Gainusa de balta ( Gallinula chloropus ) este o pasare migrataore ce o. Gainusa de balta este deseori confundata cu lisita.


Un material ajutător pentru lecţia Plante de baltă.