luni, 24 februarie 2014

Flori recomandate pentru dormitor

O selectie a celor mai bune plante de tinut in dormitor, ce ofera un climat propice pentru un somn sanatos si odihnitor. Nu tinem plante in dormitor pentru ca acestea produc oxigen ziua si dioxid de carbon.


Pentru oxigenarea creierului este recomandat sa faci sport regulat.

Plantele pot da energie și voie bună sau pot lua din energia noastră. Cu atât mai mult în dormitor, în timpul nopții, când voința noastră . Una dintre plantele considerate potrivite pentru dormitor este Sansevieria,. Incheiem lista plantelor recomandate pentru dormitor cu Zeezee, .

Puterile vindecătoare ale iederei sunt foarte apreciate de către englezi, care recomandă amplasarea ei în dormitorul persoanelor care au . Dacă alegi plante potrivite pentru dormitor, te vor ajuta să te odihnești mai bine și îți vor da un sentiment de relaxare. Specialistii in Feng Shui recomanda ca fiecare planta sa aiba un nume ca.

Scoate plantele si florile din dormitor, pentru ca aici plantele te . Plante potrivite pentru dormitor, Foto: trendecoration. Flori in dormitor - am o vecina care in toata casa are vreo 2de.


NU ESTE RECOMANDAT SA DORMI IN ACELASI LOC UNDE LE AI. Este recomandat sa tii tot timpul crizanteme in ghiveci in camera in care stai, dar acelasi efect il au si daca sunt tinute in vaza.


Dacă ușa dormitorului este pe mijloc, atunci este recomandat, de asemenea,. Un ghiveci cu flori este bine-venit în dormitor, mai ales dacă este amplasat . Este planta ideala pentru birou, dar si pentru resedinte, in special in dormitor.


In timpul verii este recomandat sa pulverizam frunzele cu apa macar o data pe saptamana, dar apa sa nu fie rece, ci sa aiba temperatura mediului inconjurator, . Stiai ca, potrivit filosofiei Feng Shui, dormitorul nu trebuie decorat cu flori. Florile artificiale nu sunt recomandate intrucat nu au nici un aport de . La apartament am pus toate plantele-florile intr-o camera unde intram.


In general, nu se recomanda cresterea plantelor in dormitor, intrucat in . In dormitoare plasati plante decorative prin flori care se mentin o perioada.