joi, 20 februarie 2014

Altex frigidere vechi

Frigidere, Combine frigorifice - Altexaltex. Inlocuieste aparatele frigorifice vechi cu unele noi cu extra discount de 1de lei prin programul Buy Back frigidere de la Altex.


Schimba-ti acum frigiderul vechi cu unul nou.

Noul magazin Altex: la parterul complexului Comercial Milcovul, pe Str. Promotii Frigidere Ieftine – eMAG, Altex, Flanco, Domo.


Frigiderele ieftine second-hand sunt vandute din diverse motive: pot fi modele vechi, . Sectiune dedicata termenilor si conditiilor generale pentru clientii persoane fizice si juridice ai magazinului online Flanco.

Daca aveti acasa un frigider vechi si de care nu mai sunteti multumiti puteti beneficia de oferta de buy back de la magazinul Altex pentru a . Renunta la un aparat electrocasnic vechi mare (vezi mai jos) si preda-l fie la unul din centrele de colectare RoRec, fie la unul din magazinele Altex participante . Cautare: “oferta frigidere altex” pe eMAG. Platesti numai dupa deschiderea coletului. Frigider minibar Star-Light TTH-46L, 46L, Clasa A+ Pret vechi 3Lei Pret nou Lei flanco.


Echipa ECOTIC a salutat iniţiativa Altex şi Media Galaxy de a acordă. Si eMag au optiunea de ridicare gratuita a produsului vechi. La Altex iti da 1de lei reducere la un frigider nou in schimbul celui vechi dar . Altex şi Flanco sunt doi dintre aceştia, Flanco oferind 1de lei .

Altex aduce preturi reduse la televizoare prin programul Buy Back Tv in luna. Buy Back presupune a da la schimb produsul vechi, televizor, frigider sau masina . Fa o schimbare in bucataria ta cu ocazia Black Friday 20si inlocuieste frigiderul vechi de acasa cu unul nou, la reduceri.


De ce mă iau drept fraier cei de la Altex? Brandul Altex este fara indoiala unul din cele mai vechi lanturi de retail din. Altex România, cel mai mare retailer electro-IT din România, continuă.


Descopera selectia celor mai importante stiri despre Altex, prezentate de Ziare. Ne-a vandut milioane de frigidere si televizoare.