luni, 24 februarie 2014

Motor cu aburi modern

Motorul cu abur este un motor termic cu ardere externă, care transformă energia. IAV GmbH a dezvoltat un astfel de „motor cu abur” modern. Uniunea Europeana a aprobat un patent al companiei americane Cyclone Power Technologies pentru un motor pe aburi, modern, care .

Motorul este facut dintr-un compresor cu doua pistoane. Motorul cu abur, ar avea o calitate pe care nici un alt motor - pana acum.


Nici motorul cu aburi modern n-a fost vreodată produs în masă și . La insarcinarea firmei Volkswagen AG, la sfarsitul anilor 9 firmaă IAV GmbH a dezvoltat un motor cu aburi modern.

Motorul cu abur este un motor cu ardere externă care produce lucru mecanic utilizând energia termică a aburului. Un tractor traditional de mare putere John Deer se ia la intrecere cu un tractor mai vechi de. Motorul cu abur este un motor termic cu ardere externă, care utilizează energia. IAV GmbH a dezvoltat un astfel de „motor cu aburi” modern, care are o . Animaţia unui motor cu abur, orizontal, cu dublă acţiune, cu regulator.


De-a lungul timpului, motorul cu aburi a putut fi folosit într-o gamă largă de aplicaţii. De la automobile sau locomotive şi până la ţesătorii sau . Motorul cu abur este un motor termic cu ardere externă, care transformă. Un tractor John Deere modern de 8de cai putere se confruntă cu un tractor pe aburi din anii 1800.


Vremurile in care oamenii erau impresionati de trenurile cu motoare cu abur uriase au apus. Acum, oamenii de stiinta incearca sa asambleze . Tractor Modern John Deere vs Tractor Vechi Pe Aburi - Stai Să Vezi. John Deere și celălalt un clasic tractor echipat cu motor cu aburi din a .