marți, 22 octombrie 2013

Solidificare exemple

Solidificarea inseamna modificarea starii de agregare a unei substante, din lichid in solid. Cel mai des folosit exemplu e inghetarea apei. C ldura latent specific de topire (solidificare) este c ldura necesar unit ii de mas.


Solidificarea este fenomenul de trecere a unei substanțe din stare lichidă în stare solidă. Temperatura de topire coincide cu cea de solidificare. Imi puteti da va rog cate doua exemple mai rar intalnite pentru : condensare , vaporizare , desublimare , sublimare , topire , solidificare ? Se cunoaste foarte bine ca unele substante pot fi trecute usor dintr-o stare în alta: evaporarea si condensarea apei; topirea si solidificarea unei bucati de plumb.


Blagoci Alexandra Clasa a X-a C Topirea si solidificarea. Corpuri solide cristaline se topesc la temperatură bine determinată exemple . Lectia contine notiunile teoretice prezentate atractiv, dar riguros stiintific. Lectia mai contine animatii si simulari computerizate ale unor . Fenomene de topire si solidificare in natura,referat Topirea si solidificare,Temperatura si caldura,Caldura. Topirea şi solidificarea în condiţii de echilibru.


Traducere şi definiţie solidificare, dicţionar română-română on-line. Exemple de exemplu, cu solidificare, memoria de traducere. Low German la Glosbe, dicţionar online, gratis. Corpurile solide se clasifica in: -corpuri solide amorfe -corpuri solide cristaline. Obs: Temperatura de topire coincide cu temperatura de solidificare ! Exemple: ploaia, aburirea geamurilor(reci) ale masinilor iarna,condensul.


De très nombreux exemples de phrases traduites contenant solidificare. Rocile efuzive sunt acele roci, care se formează în urma solidificării magmei la.


Exemple de roci magmatice sunt granitul, bazaltul, pegmatitul, . Temperatura de topire coincide cu temperatura de solidificare.