marți, 22 octombrie 2013

Balama somiera

Balama pentru somiera cu latime mai mare de 140cm de 1200N. Se vinde la set : balama stanga-dreapta + pistoane de 1200N. Balama pentru somiera cu latime de pana la 140cm de 750N.

Se vinde la set : balama stanga-dreapta + pistoane de 750N. Cumpara acum Balama somiera si iti facem livrarea direct la santier.


Sunt balamale speciale pentru somiera pat care ajuta impreuna cu pistoanele la ridicarea saltelei pentru a avea acces la lada de sub pat. Mobilier tapitatPaturi TapitateSet Balama cu piston.

Setul de balamale cu piston - este utilizat, impreuna cu somierele metalice, . Setul de balamale ( stanga, dreapta) se monteaza pe somiera deja gaurita utilizand.

Sistemul, format din somiera, set de doua pistoane si set de doua balamale va permite obtinerea unui spatiu de depozitare suplimentar in dormitor, eficient si . Ce tip de balamale sint mai bune pentru o somiera ? Somiera rabatabila ranforsata, cu lada metalica culoare gri - Pentru lista de pret accesati. Mecanism Somiera Metalica Rabatabila cu dubla miscare: ridiacare la de grade si aliniere paralela.


Somiera rabatabila (cu piston) pentru optimizarea spatiului din casa. Sistemul de rabatare este compus dintr-un set de balamale si un set de 2 . POUFF pentru pliere capac taburet;; balamale pentru ridicare si sustinere somiera usoara, medie sau grea;; balamale cu pistoane sau cu arcuri; . Balama semiaplicata pentru profil aluminiu. Cumpara Balama somiera Balamale ascunse in Bucuresti România — de la S.