vineri, 25 octombrie 2013

Plasa tencuiala interior pret

Material: plasă din fibră de sticlă, cu strat de suprafaţă rezistent la mediul alcalin. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Plasa termosistem.


CA-LO: PLASA DIN FIBRA STICLA PENTRU TENCUIELI INTERIOR SI.

CELE MAI MICI PRETURI PENTRU PRODUSE DE CALITATE SUPERIOARA. Descoperiti plasa de armare la preturi reduse (produse). Plasa din fibra de sticla pentru tecuieli interioare si exterioare.


Plasa, Coltari, Dibluri pentru polistiren.

Constructii case si amenajari interioare. Va punem la dispozitie o lista informativa de preturi cu tarifele practicate de Deccons. Desfacut tencuieli interior-exterior, MP, 10. Lista actualizata de preturi la amenajari interioare si exterioare. Pret meteriale necesare pentru tencuit, manopera tencuiala si tinci,. Bucuresti, care trebuie tencuita pe interior, cam 10mp (fara usi si ferestre).


Doar plasa din fibra de sticla pentru intreaga locuinta va costa 40de lei . Gletuirea peretilor cum-pret-materiale-manopera.

Tencuieli clasice interior 3cm, mp, 18. Tencuieli armate cu plasa sudata, mp, 25. Tencuieli grinzi, stalpi, glafuri, spaleti, ml, 23.


Decopertat pereti si tavane lei metrul patrat Tencuiala interior lei metrul. Tagged cat costa de zugravit 201 pret pus gresie si faianta 201 pret. Manopera zidarie mp, tencuiala si tinci pret mp, cost materiale mp glet si lavabil, manopera gletuire pereti pret glet si var, amenajari interioare preturi. Aplicare plasa armare ( pentru peretii bca,cramida). In acest pret sunt incluse tencuieli, sape, instalatii, gleturi, vopsitori, gresie,.


PLASA MICA DIN FIBRA STICLA PENTRU TENCUIELI INTERIOR SI EXTERIOR. CIMENT 50KG , CONCENTRATIE 4, PRET RON INCLUS T.