joi, 24 octombrie 2013

Model contract inchiriere spatiu comercial 2014

Model Contract de inchiriere spatiu comercial,formular Contract de inchiriere spatiu comercial download gratuit pdf word doc. CONTRACT DE ÎNCHIRIERE A UNUI SPAŢIU COMERCIAL. Obiectul Contractului îl reprezintă transmiterea dreptului de folosinţă a Imobilului compus din .

Chiriaşul are dreptul la folosinţa exclusivă a spaţiului pe durata contractului de închiriere. Următoarele modele de contracte pe care vi le oferim gratuit sunt orientative şi.


Contract de închiriere (teren)Contract de inchiriere imobil Contract individual . Model de contract închiriere (conform Noului Cod Civil).

Obiectul contractului îl reprezintă închirierea spaţiului situat în _ , care va avea destinaţia de_. LOCATAR, a dreptului de folosinţă a bunului imobil spaţiu comercial în suprafaţă . O lista cu modele de contracte: contracte vanzare - cumparare, contracte comerciale, contracte prestari servicii, contracte de comodat, contracte de inchiriere si . Descarca gratuit contract de inchiriere spatiu comercial: birou, hala, depozit. Fata de celelalte modele de contracte, aici va prezentam unul din capitolele . Obiectul contractului de inchiriere spatiu comercial consta in darea in folosinta (inchirierea) de catre Locator, Locatarului, a spatiului comercial descris in .