miercuri, 30 octombrie 2013

Motor electric 12v de putere

Ce motor de 12V ar avea destula putere sa echipez cu el bicicleta. Eu zic sa-i cumperi un scuter electric, vindea cineva aici pe forum: . Imagini pentru motor electric 12v de putereRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback.

Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Pentru o bicicleta ajunge si kW (puterea unui ciclist profesionist).


O altă caracteristică importantă a motorului de curent continuu este ca puterea şi cuplurile sunt concentrate într-o dimensiune compactă în comparaţie cu alte . Motor cu reductor 24V rpm cuplu 150Nm poarta electrica.

Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Motor electric,ventilator CITRON XM (Y3) 2. Dec 2010Marirea turatiei unui motor de CCpostăriDec 2008Regulator de turatie de putere pt motor de cc de.


Motoare 12v putere mare - Preturi si Oferta - ClubAfaceri. Pagini similareOferte produse si servicii: motoare 12v putere mare. Producatori, distribuitori, furnizori - MOTOARE ELECTRICE, Motoare el.


Este un model nou de scuter electric 48V adus din china in container mai sunt bucati noi la vanzare. Endura Ceste varianta mult imbunatatita a mai vechiului model cu acelasi nume. Salut vreau sa aflu cîți cai are, motoru e de 1.

Lagărele motorului sunt realizate din bronz sinterizat. Cumpara Motor electric cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Kw 14RPM 220V monofazat Micul Fermier.


S- Motor electric de 12V cu acumulatori Li-ion incarcabile pentru pompe de. AH este identic cu puterea motorului S230VAC. Alternatorul, 12V-50A, de Dacia 130 a fost modificat astfel. Troliu electric 12v 900kg gbh30de la Gebo Tools Srl. CP Motor electromagnetic continu Cablu otel 10mm.


Dupa cum spune si titlul eu vreau sa imi montez un motor electric pe bicicleta. V cu plumb de la echipamente electronice).