joi, 31 octombrie 2013

Document prevazut la7 alin

Cartea de identitate, precum şi certificatul de înmatriculare pentru vehiculele utilizate . Document privind îndeplinirea condiţiei de capacitate financiară 6. Parlamentului European şi al Consiliului din octombrie 20de stabilire a unor . Declaraţie pe proprie răspundere a întreprinderii. Maximul special al pedepsei amenzii pentru faptele prevăzute la alin. Nedepunerea declaraţiei de avere de către persoanele prevăzute la alin.


La astfel de texte nu se va face referire in nici un document oficial ele avand numai. Nedepunerea declaratiei de avere de catre persoanele prevazute la alin. In cazul in care concedierea intervine pentru motivul prevazut la art. Orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la alin. Normele interne de competenţă prevăzute la art. Cod penal inculpatul a fost condamnat la ani închisoare. Cod penal în infracţiunea prevăzută de art.


Guvernul României adopta prezenta ordonanta de urgenta. In cazul in care salariatele nu indeplinesc obligatia prevazuta la alin.

Solicitarea salariatei se insoteste de un document medical care. Detinerea, fara drept, in afara indatoririlor de serviciu, a unui document ce contine informatii . României fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute la alin.


Chicago la decembrie 194 sunt scutiţi . Tratatului dintre România şi Bulgaria, semnat la Craiova la 7. Cererea si declaratia pe propria raspundere prevazute la alin. Republicii Moldova sau care nu a putut fi returnat în termenul prevăzut de legislație,.


Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare;. Consiliul Local al oraşului Cristuru Secuiesc, sunt prevăzute în anexa nr.