joi, 17 octombrie 2013

Dariamob mobila

DariaMOB produce de ani mobilier de calitate 1 romaneasca,cu design modern si pret atragator. Suntem una dintre cele mai mari si complexe fabrici de . Facebook pentru a lua legătura cu DariaMob Botosani şi cu alţii pe care.

DariaMOB este cel mai complex producator de mobilier din pal si mdf din . Noi producem mobilier modular de serie care poate fi adaptat la orice cerinţă şi. Fabrica Daria Mob din Cătămărăşti Deal are o capacitate de . Loc de munca consilier vanzari magazin mobila.

Locuri de munca si angajari dariamob-nordtour. DariaMOB-Infiintata in 199compania este una din temerarele economiei. DariaMOB este una din cele mai competitive fabrici de mobila de pal . RETEA DE MAGZINE DE MOBILA IN BACAU,SUCEAVA,BOTOSANI,PIATRA NEAMT. Fabrica de mobila pentru case, birouri, hoteluri. DARIA MOB DESIGN SRL, Sector BUCUREŞTI.


FORMA LEGALA: SRL COD CAEN:3109- FABRICAREA DE MOBILĂ N. Date de identificare pentru DARIA MOB DESIGN SRL. Domeniul principal de activitate al DARIA MOB DESIGN SRL.

Identification data for DARIA MOB DESIGN SRL. DariaMOB reprezinta brandul fabricii de mobila.


Initial profilul de activitate al societatii a fost importul si distributia de mobilier produs in Polonia si servicii de . DARIA MOB DESIGN SRL, localitatea Sector judet Bucuresti Ilfov. Mobilier la comanda Bucuresti, mobila bucatarie, preturi mobilier birou, mobila dormitor, mobilier.


Cele mai reprezentative firme din Botosani avand domeniul de activitate mobila.