miercuri, 16 octombrie 2013

Perna calatorie dormeo

Iti oferim o gama variata de perne (clasice, anatomice, din spuma cu memorie), special concepute sa acopere o gama variata de nevoi. Sustinandu-ti confortabil toata zona gatului si a umerilor, perna de calatorie Dormeo Memosan Silver iti asigura un somn odihnitor si relaxat si in deplasare. Perna de calatorie Dormeo Rainer GO este o perna de calatorie compacta, super usoara - in mod inovativ conceputa pentru a alege intre o forma clasica .

Datorita surplusului de aer, Perna pentru calatorii Dormeo Memosan Silver din spuma cu memorie este mai confortabila decat o perna din spuma cu memorie . Perna pentru calatorii Dormeo Baby Travel Teddy spijină capul copilului într-o poziţie sigură, garantînd siguranţă şi confort.

Perne speciale pentru un confort sporit la birou, în timpul somnului sau în călătorii: perne pentru susținerea coloanei vertebrale, perne pentru susținerea . Cumpara Perna anatomica Dormeo Silver-Ion Air, 50xcm online de la eMAG la pret avantajos. Datorita surplusului de aer, spuma cu memorie din compozitia pernei de calatorie Dormeo este si mai confortabila decat spuma cu memorie obisnuita. Perne Produse Asemanatoare cu: Perna Dormeo Memosan Silver Ion.


PERNA ULTRA RELAXARE - IN ,PENTRU ACASA ,IN CALATORIE SAU . Cumpara Perne si pilote Home Still de la eMAG. Perna matlasata Home Still Anotimpuri, 45xcm. Bucura-te de o calatorie aromata in lumea somnului.


Perna microfibra fir lung 70x70cm Tarrington House.

Set lenjerie Dormeo Sweet Dreams violet 200x200cm. Călătoria în căutarea pernelor a început cu centrul comercial Jumbo,. Pilote si perne Dormeo pentru aromaterapie.


Va prezentam noile perne si pilote Dormeo Aromatherapy cu buzunare inovatoare . Perna pentru calatorii (Travel pillow) - Nu m-am gandit niciodata ca trebuie sa existe solutii mai bune decat clasicul guler. Perna pt calatorie, pt gat, din vatelina, fata lavabila .