vineri, 11 octombrie 2013

Furtun absorbtie 4 toli

TOOLS STORE va ofera Furtun de apa absorbtie (aspiratie) motopompa toli Heliflex 100mm la pret minim. Asiguram livrare in ore in toata tara! Aceste furtune de absorbtie de toli sunt destinate motopompelor pentru a absoarbe apa curata sau murdara, vindem aceste furtune la metru sau la colac, .

Furtun pentru absorbtie 1mm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Presiune maxima (bar): 4; Material: PVC; Utilizare: pentru absorbtie.


Furtun din PVC de culoare verde deschis, transparent, cu spira de culoare alba. Rezistent si flexibil, absorbtie si refulare.

Furtun transfer motorina, aspiratie refulara. Furtun absorbtie de la importatori, distribuitori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. Furtun absorbtie (aspiratie) motopompa - toli (25mm) de la Micul Gospodar.


Descoperiti furtun absorbtie la preturi reduse (produse). Furtun absorbtie (aspiratie) motopompa - toli (25mm) Max Micul Gospodar Localitate: . Furtun absorbţie verde cu spiră albă din PVC. Diamentru (inch), 3/ -, 1/ -, 1/ -, 3/ 1/ 3.