luni, 28 octombrie 2013

Cultivarea porumbului

Cum arată porumbul cultivat după o tehnologie ca la carte. Pentru fiecare 10kg boabe + producţia secundară, porumbul consumă: 18-. Fişă tehnologică - cultivarea porumbului.

Embrionul dezvoltă rădăcina care creşte foarte repede în . Istoricul si importanta cultivarii porumbului Pentru lumea civilizata, povestea porumbului a inceput in 149 cand oamenii lui Columb au descoperit aceasta noua . Porumbul a constituit dintotdeauna cultura de bază a ţăranului român. El are largi întrebuinţări în alimentaţia oamenilor, în furajarea animalelor, .

Tags: recolta de porumbcultivarea porumbuluiproductia medie la hectar porumbingrasaminte la porumbcultura porumbuluizone favorabilitate . Astăzi încercăm să oferim fermierilor soluţii pentru a alege corect hibrizii de porumb pe care să-i cultive. Tehnologia de cultura a porumbului zaharat aplicata in ferma noastra.


Referat Totul despre cultivarea porumbului(cucuruzului) - Pregatirea terenului, Semanatul, Lucrari de ingrijire a culturilor, Recoltarea si conditionarea . Cultura porumbului - agricultura document online, dezbatere in articol scris.