luni, 21 octombrie 2013

Separator smantana olx

Anunturi separator de smantana - separator de smantana. Separator smantana centrifugal, metalic nou full metalic sau plastic. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole.

Separator de smantana EMT, produs original, nou, garantie luni. Putinei, Separator, Aparat-Masina de facut UNT din lapte sau Smantana.


Folosit pentru a separa laptele integral in smantana si lapte degresat. Separator smantana 225L Producator: SEZER Garantie: ani Pe stoc.

Este folosit pentru a separa laptele integral în smantana si lapte degresat -componente metalice -Fiabil, compact, economic! Este folosit pentru a separa laptele integral în smantana si lapte degresat -Fiabil, compact, economic!

Putinei, Separator, Aparat-Masina de facut UNT din lapte sau Smantana . Separator smantana si lapte(centrifuga) si piese LIVRARE. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.


Instalatia de batut unt , este destinata pentru baterea cremei bogate in grasimi, obtinuta prin separarea de lapte si smantana, cu lapte . Separatorul este folosit pentru a separa laptele integral in smantana si lapte degresat. Motoras pentru separatoarele de smantana rusestiucrainene de la Motor Sich se potriveste la orice model de separator Atentie .