joi, 24 octombrie 2013

Jgheab novatik

Sistemul de jgheaburi si burlane rectangulare Novatik Quadra este o alternativa originala si moderna la sistemele pluviale clasice, semirotunde. Sistemul Novatik Ronda ascunde sub aspectul sau clasic cateva elemente inedite oferind plus valoare fata de alte sisteme existente deja pe piata.


Pentru fiecare metru patrat de tabla prefaltuita Novatik cumparat primesti folia. Carligele de jgheab sunt realizate din platbanda de otel de mm grosime, . Sistem rectangular de jgheaburi si burlane. Jgheabul cu design eficient preia cantitati mari de apa; Instalare rapida si precisa; Alternativa economica cu .

Pentru productia sistemelor Novatik Ronda si Novatik Quadra, . Cat de important este un sistem de jgheaburi si burlane? Novatik Ronda este ideal pentru orice tip de arhitectura, . Jgheaburi si burlane Novatik Ronda sunt destinate proprietarilor care cauta un sistem pluvial cu aspect discret, traditional. Lungime : mDimensiuni: 1mm, m1mm, 1mm.


Acest produs face parte din categoria Sistem pluvial Novatik Quadra. Jgheab Lungime m; Diametre: 1mm, 1mm. Acest produs face parte din categoria Sistem pluvial Novatik Ronda.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SISTEME DE . Eliminare eficienta a apei pluviale datorita jgheabului, disponibile in culori . Jgheab Novatik Ronda confectionat din tabla prevopsita cu grosimea de mm, cu lungimea dispinibila de m, m sau m, si cu diametrul de 1mm sau . Jgheaburile si burlanele Novatik Ronda ascund sub aspectul clasic cateva elemente inedite oferind un plus de valoare fata de alte sisteme de jgheaburi si . Dimensiunile sistemului pluvial Novatik Quadra Jgheaburile Novatik Quadra au deschiderea de 1mm, iar sectiunea burlanului are dimensiunile 80xmm. Sistemul de jgheaburi si burlane Novatik propune, ca alternative, utilizarea coturilor si evacuarilor de jgheab gofrate, a elementului intermediar de burlan dotat . Sistemul de jgheaburi si burlane rectangulare Novatik Quadra este o alegere originala si moderna pentru sistemele pluviale clasice, semirotunde.