marți, 15 octombrie 2013

Chiftele cu legume

De cand a venit primavara incerc sa fac mai multe mancaruri din legume si in general imi plac legumele in orice combinatie. Chiftele de legume, mult mai gustoase și mai sănătoase decât cele din carne.


Familia noastră nu este prea carnivoră, cred că asta se reflectă şi in reţetele de pe blog.

Chifteluțele de post din legume crude ne salvează de multe ori în perioadele de post pentru că se fac foarte uşor şi sunt perfecte la orice masă . VIDEOChiftelute de legume - Reteta video. Aceste chiftelute de post cu legume au avut, insa, onoarea de a-l avea in compozitie, in premiera absoluta, si pot spune ca datorita acestui . Rețetă Felul principal : Chiftele din legume prajite sau coapte la cuptor de Valentina ionita.

Propunem această rețetă de chiftele de ciuperci și legume tuturor celor care țin post, sunt la regim, sau pur și simplu au adoptat o dietă . Aceste chifteluțe vegetariene sunt foarte gustoase, și mai ales, sănătoase.

Rețeta nu presupune fierberea legumelor, care poate duce la . Ai nevoie de aproximativ o ora pentru a pregati varianta ovo-vegetariana a chiftelutelor. Ai sa fii surprinsa cum acest preparat poate cuceri chiar . Ingrediente: 6g amestec de legume: praz, morcov, mazare, radacina de.


Cele mai bune retete de chiftele vegetariene de pe net. Daca esti un fan infocat al preparatelor chinezesti cu gust dulce-acrisor, atunci chiftelele cu legume sigur iti vor fi pe plac. Dacă ți-au rămas legume fierte și nu știi ce să faci cu ele, noi îți dăm o idee, chiftele.


De ce ai nevoie pentru chiftele din legume fierte 3. Chiftele din legume fierte pentru supa reprezinta o idee foarte utila in bucatarie. Din ingredientele pentru primul fel obtinem astfel si al doilea . Am zis să introduc o notă de creativitate care să învioreze pofta si am preparat chiftele si legume cu sos să vedem dacă obţinem satisfacţie.


Se fierb legumele se curăță se scurg bine de apă Se călește ceapa se scurge de ulei Se. Se formează în palmă chiftele rotunde, groase de un deget.