joi, 24 octombrie 2013

Flori galbene de camp

Colecţie de flori galbene de munte(Carpaţi) sau de câmp. Predomină: flora alpină, garofiţe, orhidee, flori galbene de primăvară, de pădure, flori de stâncă.


Imagini mari cu flori salbatice din Romania, mic atlas web cu flora spontana a Romaniei, din toate.

Toate; Rosu; Galben; Albastru; Alb; Violet. Viorea (Scilla bifolia); Suliman (Ajuga genevensis); Fragi de câmp (Fragaria sp.) . Peisaj-foto-campie-flori-galbene-rapita-primavara-3. Fiecare margaretă e în realitate un buchet de flori galbene şi albe în .

Cand te uiti la o intidere de pamant presarata cu flori galbene de camp cum sunt galbenele, sanzienele, florile de sunatoare, arnica, papadia . Cand te uiti la o intidere de pamant presarata cu flori galbene de camp cum sunt galbenele, sanzienele, florile de sunatoare, arnica, papadia sau rostopasca, . Flori galbene de munte: Piciorul cocoșului Ranunculus repens L. Flori galbene de stanca: Tamaita de camp, Ajuga chamaepitys . Flori de la munte (V.O.); Sanziene; Sanziene - (V.O.); bujori de stepa; Lunaria annua; Vaccinium myrtillus; Fragaria indica; Lobularia maritima . Există articole în Blog despre flori galbene.