vineri, 1 octombrie 2010

Preturi burete tapiterie

PLACA DE BURETE Descriere: Produsul nostru are urmatoarele caracteristici: LUNGIME x LATIME X GROSIME : vezi mai jos lista. Oferim burete (spumă poliuretanică) pentru tapițerie, saltele și alte destinații. Livrarea produselor se poate face prin curier, situație în care costurile de .

Pagini similare10+ elemente - Imagini, Dimensiuni ( L x l x h), Preț. Dimensiuni ( L x l x h)PrețBurete tapiterie de 1x 1x cmlei. Burete tapiterie de 1x 1x cmlei.


Saltele noi,ieftine la orice dimensiune din spuma poliuretanica burete.

Foile de burete se folosesc in special pentru canapele, saltele, tapiterie, pentru. UE; Aspect vizual calitativ; Usor si rezistent; Pret excelent; Livrare din stoc. Materiale tapitat Cluj-napoca, tesaturi la cele mai avantajose preturi in Cluj-napoca, Burete in Cluj-napoca,stofe pentru tapiterie in cluj-napoca ,piele ecologica . Burete mobila de la distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Burete saltele, burete mobila, burete tapiterie Pretul este pt.


Compania EMSAI INDUSTRIAL, cu sediul in Bucuresti, comercializeaza burete poliuretan produs in UE, la pret accesibil. Centura de siguranta cu sistem de prindere in puncte, cu burete pentru umeri si incheieturile picioarelor.