vineri, 29 octombrie 2010

Pat supraetajat

IKEA, MYDAL, pentru copii, cu saltele incluse. Vand pat supraetajat cu saltea, birou, etajere si spatiu pt. Vand pat supraetajat cu birou si dulap incorporat.

Câștigă spațiu cu paturile supraetajate și paturile cu sertare de la JYSK! Camera copilului tău va fi mai încăpătoare! Alege din oferte pentru pat supraetajat.


Pat supraetajat - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

IKEA - MYDAL, Cadru pat supraetajat, , Scara se poate monta pe partea dreaptă sau stângă a patului. Lemn masiv; material natural rezistent la uzură. MYDAL cadru pat supraetajat, pn Înălțime: 1cm Lăţimea patului: cm Lungimea. Pat Etajat Clasic 3C la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria MOBILIER CAMERE TINERET.


Pat supraetajat Max este o solutie perfecta pentru persoanele care apreciaza functionalitatea si design-ul modern. Patul se vinde cu doua saltele, cu huse din material textil, huse . Paturi etajate sau paturi suprapuse pentru copii.


Oferta pat etajat si pat simplu, dulap, noptiera, masa si variante de aranjare.

Magazin cu oferte de pat etajat pentru camera de copii si tineret. Pat supraetajat pentru copiiDimensiuni de gabarit: L 2x Ax H1cmProdusul este realizat in constructie demontabila din lemn masiv de fag. Patul supraetajat nu este doar o construcție complicată, care după necesitate se instalează în camerele pentru copii, dar este și un spațiu minunat pentru . Rulota Knaus, ptr persoane, un pat dublu, doua supraetajate, cadita dus lavuoa.


Mobila online in Rate la cel mai mic Pret. Pentru confortul micutilor vostri alegeti aceste paturi supraetajate Rio!