joi, 28 octombrie 2010

Panouri solare electrice 220v preturi

Turbine eoliene header magazin online panouri . Panouri fotovoltaice de putere mare care se pot monta in serie crescand astfel voltajul sau in paralel crescand .

Sistemele fotovoltaice OFF-GRID sunt alcatuite din panouri fotovoltaice, regulatoare de incarcare, baterii. Panou solar : 90W - buc Regulator de incarcare :10A 12V - 1buc Bec.


INFO: preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA . Sisteme de iluminat independente cu panouri solare pentru asezari izolate, turism si pescuit.

Daca sistemele vor alimenta consumatori de 220V trebuie sa adaugati un invertor. INFO: pretul mic NU include TVA, pretul mare include TVA . Oferte produse si servicii: panouri solare curent electric.


V, optim pentru alimentarea dispozitivelor electrice. INSTALATIE DE FURNIZARE CURENT ELECTRIC CU PANOURI SOLARE. Instalatiile de curent cu panouri solare sunt de doua tipuri:.


Pentru o instalatie de tip izolat schema de functionare si oferta de pret este urmatoarea: . De precizat că, cu ajutorul panourilor solare se obţine doar curent continuu,. La o producţie medie anuală de MW şi un preţ de de euro .