vineri, 29 octombrie 2010

Suport briose carton

Articole despre suport carton briose scrise de Briose - Torturi - Prajituri. Articole despre suport carton briose scrise de Briose - Torturi - Prajituri.


Serveste gustarile sau prajiturile pe acest suport atunci cand esti gazda unei petreceri si.

Suport prajituri sau gustari roz cu imprimeu briose. Briose, Muffins, Cupcakes - Suport Carton Cupcakes, 02658- Suport din carton cu decoruri Dovlecei, pentru expunerea a cupcakes. Briose, Muffins, Cupcakes - Suport Carton Cupcakes, 02643- Suport din carton cu decoruri Dovlecei, pentru expunerea a cupcakes.


Set de Forme Maxi pentru briose, prajituri sau bomboane, model MINNIE.

Suport din carton rezistent pentru tort, prajituri sau briose cu etaje, model . Articole Candy BarSuport briose Minnie Mouse, nivele. Suport briose din carton tip microondulat alb ce contine de insertii cu diametrul de cm.

Suport Briose din carton etaje tematica Minnie MouseSustine aprox. Chese pentru briose (muffins) cu suport - produs recomandat pentru Suportul din carton contine chese dispuse pe randuri a buc.


Forme de carton pentru briose- Model buline. Cutie din carton cu fereastra (display transparent) si separator pentru briose.


Ca suport am folosit o rolă de carton, ce a ramas de la hartia igienică, iar pentru a împleti efectiv am. Suport cu trei etaje ideal pentru o servire ireprosabila Inaltime cm Diametru baza cm Material carton Culoare bleu cu alb Imprimeu briose. Preturi si oferta de produse din gama suporti briose din toate magazinele online din Romania.


Stand pentru briose, Suport pentru briose, Gusta, Set tava 12 . Suport briose, produs candy bar, culoare: ivoar, un singur etaj. Suport din carton rezistent pentru tort, prajituri sau briose cu etaje, model Princess Pink.


Aranjamente Masa Nunta- Suport elegant din carton alb cu motiv pasari.