vineri, 22 octombrie 2010

Lampa iluminat stradal cu led

Lampa LED Iluminat Stradal 12W Power Led. Avantajele iluminatului stradal cu surse LED: consum redus de energie (cu pana la mai putin fata de lampile HID), costuri reduse de intretinere, durata de .

Modele de Lampa Stradala cu LED de 28W, 30W, 42W, 50W, 56W, 70W, 84W, 98W, 100W, 112W, 120W! Acasă CORPURI DE ILUMINAT CU LEDLAMPI STRADALE CU LED.


CORPURI ILUMINAT PUBLIC CU LED 30W, ILUMINAT STRADAL LED 50W, 80W 100W GARANTIE INTRE si ANI.

LEDurile sunt acum o alternativa viabila la iluminatul stradal classic, iluminatul cu LEDuri avand o serie de avantaje demne de luat in calcul. Termice - Electrice - Sanitare Electrice. Electromagnetica Lampa stradala cu LED ELMA 80-36W. Comtec CORP ILUMINAT STRADAL IPLED COB 6000K 50W. Preturi pentru ILUMINAT PUBLIC SI INDUSTRIAL de la 1lei.


Produse care asigură un iluminat stradal eficient, cu un design contemporan ce completează peisajul urban. Soluțiile de iluminat LED de la ELBA au capacitatea de a îmbunătăți calitatea mediului. Spre exemplu, o lampă cu halogen ar putea fi. Aplicaţii: sisteme de iluminat stradal şi rezidențial independente cu panouri fotovoltaice.


Corpuri de iluminat - Tip: Iluminat stradal. Lampa solara LED-uri SMD sperluminoase cu senzor proximitate. Index de redare a culorilor (CRI). In constructia acestor lampi de iluminat stradal intra un bec led de mare putere, o sursa pentru acesta si un radiator pentru a disipa caldura.


CORPURI DE ILUMINAT STRADAL CU LED-uri SERIA ALSS-XXX.