luni, 18 octombrie 2010

Complex cacica martisorul

Vino la Complex Agrement Cacica şi relaxează-te alături de cei dragi! Concediul perfect la Hotel Martisorul si Complex Agrement Cacica.

Concediul perfect la Hotel Martisorul si Complex Agrement Cacica Te invitam sa . Hostel MARTISORUL Cacica - Descriere - C A R T A. Cacica - km, sa va relaxati la piscina interioara si sauna complexului de .

Acesta a mai spus că noul complex de agrement Cacica este completat de hotelul Mărţişorul şi restaurantul Mărţişorul, aflate la o distanţă de . La Cacica a fost inaugurat cel mai modern complex de agrement din. Cel mai modern complex de agrement inaugurat la Cacica.


Hotel Martisorul Cacica, judetul Suceava. Tariful include: Oferta include cazare cu pensiune completa si acces la Complex Agrement Cacica. Complex Agrement Cacica pune la dispoziţia clienţilor săi diferite săli de activităţi unde. Adresa: Cacica, Sat Pârteştii de Sus, str.


Complexul deţine camere cu locuri de cazare. Complexul oferă o gamă largă de mijloace şi metodele de terapie. Casa Naţionalităţilor de peste drum sau la Complexul „Mărţişorul”, situat . Localitate : Cacica Judet : Suceava Beneficiar : SC MARTISORUL COM SRL Valoare totala : 11.


Patiserie, brutarie,cofetarie Cacica Radauti Suceava Botosani.