joi, 28 octombrie 2010

Turbina cu abur

Turbina cu abur este o mașină termică rotativă motoare, care transformă entalpia aburului în energie mecanică disponibilă la cupla turbinei. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.


TURBINE CU ABUR - tehnica mecanica document online, dezbatere in articol scris.

Turbinele cu abur marca M M Turbinen-Technik au puteri cuprinse intre 5si MW si sunt realizate in mod personalizat, in funcţie de necesitatile clientului. Turbinele cu abur sunt acele maşini la care energia neelectrică a fluidului de. Instalaţia de turbină cu abur este un turbomotor care transformă energia unui . Turbina cu abur este o masina termica rotativa care transforma entalpia aburului in energie mecanica disponibila la cupla turbina cu abur datorita randamentului .

Turbine cu acţiune, la care toată căderea de entalpie a aburului,. Turbina cu abur cu acţiune se caracterizează prin existenţa diafragmelor. Turbină cu abur Rotorul unei turbine cu abur instalată într-o termocentrală.


Direcţia de curgere a aburului este de la paletele scurte la cele lungi . Turbina cu abur este o maşină termică rotativă motoare, care transformă entalpia aburului în energie mecanică disponibilă la cupla turbinei.