joi, 14 octombrie 2010

Picturi pe sticla cu flori

Cleopatra Creativ - Magazin ReCreativ si Educativ va arata cum sa pictati pe sticla. Materiale folosite: Culori Idea vetro Maimeri, o gama ce cuprinde de culori transparente si culori.


Picturi pe sticla,pe geamuri ,vitralii,vitrouri,picturi decorative,picturi la.

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla. Teme Preferate: flori, fluturi, peisaje, icoane, vitraliu, pictura pe obiecte din sticla, pictura pe lemn, pictura . Realizeaza si expune o pictura pe sticla pentru fiecare dintre urmatoarele modele: animal, floare, peisaj terestru sau marin.


Modele pentru pictura pe sticla sau material textil.

Original flori cusute țesături din Betsie Withey,. Tehnica picturii pe sticla, cunoscuta conform izvoarelor. Pictura pe sticla Tablouri cu flori Pictura cu lalele multicolore Tablou pictat pe sticla - COD Tablou: 18526.


Pictura pe sticla float - termopan, plumb sintetic, detaliu lucrarea usa intrare. Pictura pe sticla poate fi aplicată atât pe obiecte, cât şi pe materiale specifice. Adăugaţi un buchet de flori parfumate şi colorate, iar astfel aţi . Pictura in ulei, vaza de sticla cu flori multicolore.


Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie. Nerabdator sa citesti Editura Casa - Pictura pe Sticla si Portelan - Idei Creative.

Carte: „Pictură pe sticlă şi porţelan“; Editura Casa; Autor(i): Ingrid Moras; Colecţia. Florile fericirii; Vaze colorate; Fluturi; Flori în roz şi galben; Buline luminoase . Realizam picturi pe sticla la comanda sau sticle pictate pentru Horinca.


Carti despre tehnici handmade Carti despre realizarea picturii pe sticla Carti despre realizarea. Din sticlele rămase de la apă ori suc se pot bricola o mulțime de lucruri deosebite .