luni, 11 octombrie 2010

Fabrica de saltele relaxa mizil

Saltele relaxa cu arcuri la cel mai bun pret. Producţia Relaxa de la Mizil a început în 197 fabrica fiind renumită nu doar pentru saltele, ci şi pentru mobilier tapiţat, precum canapele, fotolii . Saltelele din categoria relaxa sunt saltele realizate, in general, pe miez elastic adica plasa de arcuri.

Fabrica Relaxa de la Mizil este activă din 19și azi piesele fabricate aici ajung nu doar în țară, ci și în străinătate în țări precum Olanda, . Microintreprindere situata in comuna Buteni , judetul Ara bazata pe productia de saltele din spume de . Am comandat acum ani saltele 180X2la Relaxa Mizil pentru casa de vacanta. La fabrica Relaxa de la Mizil, parte a grupului Elvila se produc saltelele originale Relaxa, care dețin ca și element de siguranță o etichetă .

Producătorul de mobilă Elvila, deţinut de Viorel Cataramă, concediază în perioada iulie-septembrie de angajaţi, reprezentând din .

Relaxa Mizil atentioneaza faptul ca aceste saltele se. Elvila este in spatele AVAS, langa fabrica de paine Baneasa.


Page 118postăriIan 2013Page 117postăriNov 2012Page 105postăriSept 2012Page 91postăriIul 2012Mai multe rezultate de la forum. Saltea relaxa - Preturi producatori - Bizoo. Saltea relaxa de la producatori directi prezenti pe Bizoo. Fabrica de saltele Relaxa din Mizil a fost distrusă de flăcări, luni noaptea, iar pompierii nu au reușit să stingă focul decât după patru ore.


Saltele relaxa erau produse in Mizil, judetul Prahova si aveau un mare succes pe piata romaneasca. Relaxa a trecut testul capitalismului iar . Fabrica Relaxa de la Mizil produce mobilier tapițat: canapele, fotolii, tabureți, saltele și paturi. Saltea Super Lux Ortopedica Forte x 1cm.


Elvila din Mizil: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Fabrică Relaxa de la Mizil (aflată între oraşele Ploieşti şi Buzău) produce mobilier tapitat: canapele, fotolii, tabureti, saltele .