luni, 18 octombrie 2010

Planta pachira pret

Se crede ca anumite plante chiar aduc prosperitate indiferent unde sunt. Pachira aquatica sau Arborele cu bani, Castanul Malabar sau Castanul Guiana.


Fan Courier platind diferenta de pret de la 1la pretul final.

Floare+ghiveci, Arborele norocos(Pachira Aquatica). Se administreaza ingrasamant pentru plante verzi de primavara pana. Crassula ovata, arborele de jad sau planta.


Pachira aquatica h1d24cm la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Plante decorative cu frunze. Pachira Aquatica este numit si arborele banilor sau arborele norocos, deoarece se crede.


Una din cele mai populare plante de apartament si birou din ultima vreme este Pachira aquatica, numit si arborele banilor. Pachira este un arbore foarte popular datorita miturilor ce il inconjoara.


In pret nu este inclus vasul decorativ Inaltime planta 45- cm Diametru ghiveci . Pachira Aquatica este supranumit arborele norocos si arborele cu bani. Citeste si: Peperomia, cea mai adaptabila planta de apartament.


Preferata indeosebi de adeptii stilului Feng Shui, Pachira Aquatica se numara printre cele mai populare plante decorative.