miercuri, 13 octombrie 2010

Camera video pentru vanatoare

Konig SAS-DVRODReste camera de vanatoare camuflata, rezistenta la apa si zapada ce poate realiza inregistrari video si foto. CAMERA VIDEO PENTRU VANATOARE 8MP BRESSER 3310002. Numar pixeli: 33x 24(MP); Senzor: 8MP CMOS; Camp de .

Tehnologia moderna a adus progrese semnificative in vanatoare prin aceste camere digitale de explorare si supraveghere. Hunt i300M este o camera de vanatoare foto si video cu senzor de miscare si alerta prin email sau MMS.


Cumpara cele mai bune și de calitate Camere supraveghere produse de la mai puțin de pret. Cea mai bun ofert de pret pentru Camere monitorizare vanat.

PNI Hunting 550M cu INTERNET, GPRS trimite foto pe email si FTP 8MP, Night Vision LCD color online de la . Aparate Foto - Camere Video Camere video. Avem un an grozav 20Camere De Vânătoare la ofertă. GSM GPRS vânătoare camere capcana camere video. Compara preturile la Vanatoare Camere supraveghere, Optica in sute de magazine. CAMERA VIDEO PENTRU VANATOARE 9MP BRESSER 3330000. Camera video: 12MP Night vision (Led-uri infra rosii) 54.


Aparute destul de recent pe piata din Romania, aceste camere. Camera foto-video pentru zone de interes izolate (ex.


paduri , vanatoare ) cu senzor de miscare si alerta automata (imagine subiect ) pe e-mail si.

MMS Hunting, camera foto, vanatoare, camera vanatoare video, 12MP, Hunting, Night Vision, camera cu SIM. De ceva vreme cineva imi tot patrunde in curte . Vand camere de filmat vanat,ultimele generatii de NIGHT VISION(infrarosu,fara blitz),NO GLO(fara leduri in infrarosu),cu rezolutii intre 5-MP . Cameră UOVision UM5Panda GSM SMS, alb.