vineri, 29 octombrie 2010

Loc de joaca pentru copii de vanzare

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Vand casa pentru copii in miniatura loc de joaca casuta Model Friz nou.


Amenajari locuri de joaca pentru copii si parcuri de distractii.

Alegeti doar elementele pe care le doriti in componenta parcului. Pagini similareStoc limitat Vandut de Sentexim. Spatiu joaca Bino - Loc de Joaca cu de Bile.


Centru de joaca copii Grow'N Up cu tobogan si leagan pentru copii.

Trambulina copii cu plasa 1cm SPARTAN. Jucarii pentru copii - Spatiu de joaca Tropic Spatiul de joaca Tropic, cod 4370. Parc de activitati cu diferite locuri de joaca pentru copii cu varsta peste ani. Loc de joaca 3D Frozen Ninja - Casuta copii, Multicolor. Loc de joaca pentru copii Jungle Gym Cabin - Spatiu de joaca.


Esti aici: Pagina principala Jucarii de exterior Spatii de joaca copii, la cele mai bune preturi. Vand loc de joaca pentru copii, suprafata 180m(se preda contractul de inchiriere) – Bucuresti.


Tags: afacereafacericentru de joaca pentru copiiloc de joacacopiijoaca.

Raspuns: eu vand afacerea mea de Personalleasing licentiata pt. Pretul pentru un loc de joaca modular poate ajunge chiar si la sute de mii. In martie 20era demarata activitatea de vanzare a locurilor de . Spatii de joaca copii, categoria Spatii de joaca la Jucarii de Jucarii, cele mai mici preturi la Spatii de joaca copii. Descoperiti locuri de joaca la preturi reduse (1produse).


Vârsta utilizatorilor 3-ani Utilizatori copii Timp asamblare cca. Locuri de joaca pentru copii si centre de activitati la cele mai mici preturi. Intra pe site-ul Best Kids si vezi oferta completa de spatii de joaca. Tobogane (pentru parcuri şi locuri de joacă în exterior ). Producător de mobilier urban pentru amenajări spaţii de joacă pentru copii. Loc de joaca complex cu : topogan, scara, casuta de joaca si tunel.


Poate fi folosit atat la interior cat si la exterior.