joi, 28 octombrie 2010

Wolf bran bowling

Bowling-ul si biliardul contribuie cu succes la completarea cartii de vizita a complexului Wolf, oferind posibilitatea organizarii de turnee interne si internationale . Situat în imediata apropiere a castelului Bran, Complexul Wolf vă aşteaptă să îi fiţi oaspete în orice perioadă a anului. WOLF BOWLING Bran Bran-Moeciu Romania Fie ca va aflati in Complexul Wolf doar in trecere sau ca va petreceti sejurul alaturi de familie sau prieteni, noi va .

Informatii utile si poze Club Bowling Bran. In functie de preferintele dumneavoastra la Complexul Wolf puteti juca o partida de bowling, biliar ping-pong sau . In perioada 19-septembrie 201 s-a disputat finala Ligii Nationale de Bowling din Wolf Bowling, zona Bran.


La individual, pe locul al 3-lea s-a clasat Bu.

The Sport of Bowling - USBC 116views. Deschis acum sau ani, un mare pas înainte pentru Bran, care. Bran merg de - ori pe an, și mai mereu trec și pe la Wolf, . Servicii speciale: Hotel Wolf 1: sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, sauna, jacuzzi, bowling).


Inscrieri Turneul CNI - 3Bowling M-Ciuc. Astfel prima etapa din Divizia A va avea loc pe arena Wolf Bowling - Bran. Cele mai mici tarife pentru cazare la Hotel Wolf Bran.


See photos from 2visitors to Wolf Bowling Center.

Amplasat pe valea Branului, intr-un peisaj mirific, intre masivele Bucegi si Piatra. La Lupi, pizzerie - restaurant in Bran cu livrare la domiciliu. La Lupi te distrezi, te relaxezi si petreci clipe faine cu cei dragi.


Bowling Wolf a venit in intampinarea solicitarilor clientilor fiind singura locatie. Situat in imediata apropiere a castelului Bran, Complexul Wolf va asteapta sa ii . Complexul este format din Hotel Wolf Hotel Wolf Bowling Wolf, supermarket Wolf si restaurant ,,Taverna Lupilor. Saună, jacuzzi, fitness; bowling, biliar ping-pong, darts; club cu DJ; .