vineri, 22 octombrie 2010

Orion electrics bucurești

Orion Grup intruneste oferta de iluminat exterior si interior, corpuri de iluminat, cu oferta de design si cea de produse electronice si propune, astfel, un alt stil de . Importator si distribuitor de aparate electrice, corpuri de iluminat, cabluri, conductori si accesorii pentru instalatii electrice. Orion GDS Electric - Materiale electrice si corpuri de iluminat.

Cel mai complet showroom de lighting și materiale electrice din tara. Sediu ORION ELECTRICS SRL - informaţii de contact.


Orion Lighting din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Bucureşti, scrie o recomandare, votează sau postează o poză făcută de tine pentru a-i ajuta pe ceilalți useri care caută .

ORION Grup aduna sub un singur nume patru divizii: ORION Electrics, ORION Lighting. ORION ELECTRICS SRL - CUI 85648- Toate datele firmei! Top competitori din judetul: Bucuresti.


Service Orion Bucuresti este o echipa tanara si dinamica, cu o experienta de peste ani in domeniu, . ORION va prezinta LEDBOX, noua gama de corpuri de iluminat cu LED a. Orion Grup a adăugat fotografii noi — la Orion Grup. Buna seara, as vrea sa stiu daca pot gasi la Dvs. Casa Gradina Corpuri De Iluminat – Magazine.


Arhiva joburiBucuresti la ORION ELECTRICS SRL.

Pentru angajari la ORION ELECTRICS SRL poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi . Gama completă de produse şi servicii a companiei S. ORION Lighting, Orion Design si ORION Electrics – pasiunea pentru lumina, stil, . Orion GDS Electric este cel mai mare showroom de corpuri de iluminat si materiale electrice din Romania. Va asteptam cu peste 0de produse originale . Import si vanzare de: corpuri de iluminat decorative si industriale, materiale electrice.